Fietsverzekering

Fietsverzekering

Een Fiets verzekering kun je hier eenvoudig vergelijken. Er bestaan 2 soorten fietsverzekeringen te weten: een doorlopende fiets verzekering en een aflopende fiets verzekering.

fietsverzekering

Doorlopende fietsverzekering
Een doorlopende fiets verzekering loopt jaarlijks door, na de eerste 12 maanden is die wel opzegbaar. Je betaald bij deze verzekering een premie per jaar.
Doorlopende fietsverzekering vergelijken

Kortlopende fietsverzekering
De kortlopende verzekering heet ook wel de aflopende fiets verzekering. Dit is wel de meest bekende vorm. Je betaalt 1 x premie voor de hele duur van de verzekering, de verzekering stopt na de overeengekomen duur vanzelf. De fietsenmaker biedt deze vorm het meestal.
Kortlopende fietsverzekering vergelijken

Welke fiets verzekering je het beste kunt kiezen, dat is persoonlijk. Bereken de premie en kijk wat het beste bij je past. Uiteraard mag je al je vragen bij ons stellen, via email of telefonisch.

High Speed E-bike verzekering
De high speed E-bike is een elektrische fiets waarbij de het RDW heeft bepaald dat deze onder de motorrijtuigen valt. Hier heb je een andere verzekering voor nodig. Hiervoor verwijzen wij je naar de pagina: high speed e-bike verzekering